Medarbejdere​

Vi har samlet de bedste og mest engagerede medarbejdere og vi arbejder hele tiden med at udvikle og opbygge de bedste kompetencer samtidig med at medarbejderne skal være glade og hele tiden udvikle sig med nye og spændende opgaver.

Vi har som de første i Danmark indført FISH filosofien.​

En dag i 2006 falder vi tilfældigt over bogen FISH! FORTÆLLINGER udgivet på Børsens Forlag. Bogen beskriver en række forskellige virksomheders brug af filosofien FISH!, som er en tilgang til jobbet og arbejdslivet. Historien stammer fra en fiskeforretning i Seattle, hvor alle fiskehandlerne og deres leder, med hjælp fra en ekstern konsulent, skaber deres helt egen kultur – og holder fast i den. Kulturen ser enkel ud med fire praksisser: 1) Vær nærværende. 2) Gør dem glade. 3) Leg. 4) Vælg din holdning. Disse praksisser skaber en ekstraordinær holdånd, en ekstraordinær servicekultur og nogle ekstraordinære økonomiske resultater. Fiskeforretningen eksisterer stadig og kan ses på www.pikeplacefish.com hvor det er tydeligt, at medarbejderne og kunderne kommer først.

Bogen læser Bjarne med appetit. Han har i månedsvis forsøgt at ansætte en ny regnskabsmedarbejder og nye revisorer – uden held. Hans annoncer fører ikke en gang til ansøgninger. Da revisionsfirmaet har opgaver nok, men desværre mangler medarbejdere, er situationen katastrofal. Enten må firmaet lukke eller der skal findes nye folk hurtigt.

Bjarne indrykker i december 2006 en anderledes annonce, som efterlyser de nye folk. Annoncen bruger blot 7 linjer på at beskrive de 2 job, men hele 20 linjer på at beskrive kulturen i revisionsfirmaet. Denne annonce giver 16 hits, som fører til 4 ny ansættelser. Succesen er hjemme i revisionsfirmaet.

Her kan historien godt slutte. Men i virkeligheden begynder den først.​

Bjarne Albrechtsens telefon ringer kort før jul i 2006. I røret er en mand, der præsenterer sig som FISH! forhandler i Danmark. Manden hedder Michael Meinhardt, og han har sat sig for at undersøge situationen lidt nærmere. Kan et revisionsfirma skabe en FISH! kultur med en enkelt bog i hånden?

Michael inviterer Bjarne på kaffe og det bliver et hyggeligt møde, hvor Bjarne opdager, at der er mere end blot en bog. FISH! er i virkeligheden en omfattende amerikansk filosofi med adskillige film, bøger, redskaber, gaveartikler, kurser og train-the-trainer forløb. Men Bjarne klarede sig jo fint nok med den ene bog. Alligevel bliver Bjarne endnu mere lun på FISH! og køber filmen for at vise den til medarbejderne. Hen over årene bliver det også til en intern workshop for hele firmaet.​

I 2020 - 14 år efter den første annonce – bestiller Bjarne igen Michael til at komme og levere en FISH! genopfriskning. Mange medarbejdere er blevet udskiftet og vil godt vide, hvad FISH! egentlig er. Det kom de til på en solskinsdag i juli. Historien blev fortalt. Filmen med fiskehandlerne blev vist. Praksisserne blev afprøvet. Og deres DET blev fundet. Hvad ’DET’ er, kan du få mere at vide om, ved at skrive til michael@movingYOU.dk og bede om en forklaring.

Vi arbejder hver dag videre med at vedligeholde og udvikle den positive virksomhedskultur som bygger på frihed under ansvar, og selvfølgelig også en masse sociale arrangement og fælles oplevelser.

Du kan downloade vores folder om revisionsfirmaets DNA her: ”Vinderholdet

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lindevangs Allé 4

2000 Frederiksberg - rutevejledning

Tlf.: 33 93 38 34

E-mail: info@albrechtsen.com

CVR: 77926410​

Hvad leder du efter?

Bogføring og moms