Om os​

Revisionsfirmaet Albrechtsen drives af statsautoriseret revisor Bjarne Albrechtsen.

​Vi udfør​er revision, regnskabsmæssig assistance og yder økonomisk og skattemæssig rådgivning, der medvirker til at​ optimere vores kunders økonomi. Arbejdet udføres med højt personligt engagement, stor forståelse for kundernes virksomhed og med høj effektivitet ved benyttelse af tidssvarende arbejdsmetoder.​

Vor opgave er at være den væsentligste og mest engagerede sparringspartner for vore kunder og deres virksomheder, hver eneste dag.

Vort daglige mål er at levere relevant rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris.​

Vi er et firma i stadig udvikling, der beskæftiger 20 kompetente og engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse er i stand til at levere revisions- regnskabs- og rådgivningsydelser af høj kvalitet.

​Vi løser opgaver for mindre, mellemstore og større danske erhvervsvirksomheder, branchemæssigt bredt repræsenteret, privatpersoner samt fonde og foreninger.

​Alle medarbejdere i Revisionsfirmaet Albrechtsen har mange års erfaring fra anerkendte statsautoriserede revisionsfirmaer. Dette kombineret med vort idegrundlag gør Revisionsfirmaet Albrechtsen til et stærkt alternativ til de landsdækkende kæder af revisionsfirmaer.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lindevangs Allé 4

2000 Frederiksberg - rutevejledning

Tlf.: 33 93 38 34

E-mail: info@albrechtsen.com

CVR: 77926410​

Hvad leder du efter?

Bogføring og moms